Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan uw orderbedrag gecrediteerd. Indien u uw volledige order retourneert, worden ook de verzendkosten van uw order terug betaald. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hobbykidz.nl, of via bijgaand link: Hobbykidz retourservice. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij verzoeken u om het artikel bij ontvangst op eventuele fouten en gebreken te controleren. Ontvangt u een defect of verkeerd geleverd artikel, neem dan zo snel mogelijk contact op met Hobbykidz.

Uitzonderingen retourneren

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. U begrijpt vast dat u de volgende artikelen niet kunt terugsturen:

  1. Naaipatronen en naaipakketten; Door het openen van de enveloppe van het naaipatroon, of het verwijderen van de verpakkingszegel vervalt uw recht om te retourneren. Alleen ongeopende producten kunnen worden geruild en/of geretourneerd.
  2. Speciaal voor u; Door acceptatie van de offerte voor speciaal op maat gemaakte producten onthoudt u zich van uw retourrecht. Het product wordt namelijk naar uw specifieke wensen en vereisten gemaakt. Uiteraard heeft u wel recht op uw product garantie. Hiervoor verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.
  3. Digitale bestanden; Bij acceptatie van de bestelling in de winkelwagen geeft u aan de downloads meteen te willen ontvangen. Door het daadwerkelijk downloaden van het digitale product, geeft u aan dat u afziet u af van uw retourrecht.  Hobbykidz geeft in deze gevallen ook geen geld terug. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden van de webwinkel.

Garantie

Wij gaan er niet van uit, maar uiteraard kan er iets zijn waardoor u niet tevreden bent over het gekochte product.
Voor een snelle en direct oplossing raden u aan contact op te nemen met Hobbykidz. Dit kan met ons contactformulier, of telefonisch.                                                             Wij proberen u snel en correct te helpen. Uiteraard zal een aankoopbon dit bespoedigen.

Op onze producten verlenen wij garantie gedurende een periode van 12 maanden, geldend vanaf de datum van aankoop.
Beschadigingen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik en normale slijtage vallen niet onder de garantie.
www.hobbykidz.nl

Kerkstraat 15
Waspik

Tel: 06 48422296
E-mail: info@hobbykidz.nl
KVK: 60943718

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.

Post comment