BETALINGSWIJZE

U kunt bij Hobbykidz op verschillende manieren betalen

 • iDeal (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank, van Lanschot)
 • PayPal
 • Overboeking vooraf

 

VEILIGHEID EN PRIVACY

Hobbykidz garandeert uw veiligheid en privacy: zie ook ons privacybeleid

 • Op een beveiligde internetverbinding bij uw betaling
 • Met transparante algemene voorwaarden,
 • uw ingevoerde gegevens blijven privé en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

 


VERZENDKOSTEN

 • Binnen Nederland
  Voor brievenbuspost geldt: Tot een aankoopbedrag van € 25,00 zijn de verzendkosten standaard € 3,20. Bij besteding van meer aan € 25,00  zijn de verzendkosten gratis onder voorwaarde dat uw bestelling nog door de brievenbus past.
 • Voor pakketpost geldt: Tot een aankoopbedrag van € 40,00 zijn de verzendkosten standaard € 5,95 Bij besteding van meer aan € 40,00 zijn de verzendkosten gratis onder voorwaarde dat uw bestelling minder weegt dan 10 kilo. Past uw bestelling toch door de brievenbus? dan zullen wij de te veel betaalde porto aan u terugbetalen.
 • Buiten Nederland (International orders)
  Hobbykidz behandeld alleen nationale orders. Orders buiten Nederland kunnen wij helaas niet accepteren.

Meer over leveringen, ruilen en verzendkosten leest u in onze voorwaarden.

 


BEZORGEN

Hobbykidz bezorgt uw bestelling met behulp van PostNL. Wij streven er naar om uw bestelling binnen twee werkdagen te versturen. Of PostNL het dan ook daadwerkelijk binnen die termijn aflevert kunnen wij helaas niet garanderen, maar dat is in de meeste gevallen wel het geval. Voor producten die speciaal voor u op bestelling worden gemaakt gelden ruimere leveringstijden.

 


KLACHTEN

Hobbykidz doet haar uiterste best om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u toch een klacht dan dient u deze zo snel mogelijk aan ons te melden. U kunt ons dan een email sturen via het contact formulier. Omschrijf hierin zo nauwkeurig mogelijk uw klacht en vermeld hierbij het ordernummer en de aankoopdatum. We zullen binnen 5 werkdagen contact met u opnemen over de afhandeling van de klacht.

 


RUILEN EN RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hobbykidz.nl,   Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wij verzoeken u om het artikel bij ontvangst op eventuele fouten en gebreken te controleren. Ontvangt u een defect of verkeerd geleverd artikel, neem dan zo snel mogelijk contact op met Hobbykidz.

UITZONDERINGEN RETOURNEREN;

Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. U begrijpt vast dat u de volgende artikelen niet kunt terugsturen:

 1. Naaipatronen en naaipakketten; Door het openen van de enveloppe van het naaipatroon, of het verwijderen van de verpakkingszegel vervalt uw recht om te retourneren. Alleen ongeopende producten kunnen worden geruild en/of geretourneerd.
 2. Speciaal voor u; Door acceptatie van de offerte voor speciaal op maat gemaakte producten onthoudt u zich van uw retourrecht. Het product wordt namelijk naar uw specifieke wensen en vereisten gemaakt. Uiteraard heeft u wel recht op uw product garantie. Hiervoor verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.
 3. Digitale bestanden; Bij acceptatie van de bestelling in de winkelwagen geeft u aan de downloads meteen te willen ontvangen. Door het daadwerkelijk downloaden van het digitale product, geeft u aan dat u afziet u af van uw retourrecht.  Hobbykidz geeft in deze gevallen ook geen geld terug. Wij verwijzen u naar de algemene voorwaarden van de webwinkel